U periodu od 12.03.2018 do 25.03.2018 u LEGO® Store Sarajevo

iskoristite popust od 20% na odabrane LEGO® Ninjago setove!

70628 Lloyd – Spinjitzu Master

Postani izvanredan borac sa Zelenim Ninjom!

Budi ninja i ovladaj drevnom vještinom spinjitzua sa Lloydom! Postavi Zelenog Ninju u kapsulu sa šurikenima, pričvrsti ga na vrtuljak i povuci ispaljivač. Zavrti, zakotrljaj, skoči i nauči super vještine kao što je Okret dlana. Zatim stvori vlastite spinjitzu izazove i bori se s prijateljima za naslov najvećeg majstora spinjitzua!

Za uzrast: 6 – 14

Broj kockica: 48

70633 Kai – majstor spinjitzua

Ovladaj spinjitzuom sa Crvenim Ninjom!

Postani majstor Spinjitzua sa Kaijem! Postavi Crvenog Ninju i njegove šurikene u kapsulu, pričvrsti ju na vrtuljak i povuci ispaljivač. Zavrti, zakotrljaj, skoči i nauči sjajne trikove kao što je Orbita. Zatim stvori vlastite spinjitzu izazove i bori se sa prijateljima za naslov vrhovnog majstora spinjitzua!

Za uzrast: 6 – 14

Broj kockica: 61

70634 Nya – majstorica spinjitzua

Gradi, ispali i zavrti se u akciju s Nyom!

Pokaži svoje vještine spinjitzua sa Nyom! Postavi Vodenu Ninju sa njenim šurikenima u kapsulu, pričvrsti je na vrtuljak i povuci ispaljivač. Zavrti, zakotrljaj, skoči i nauči sjajne trikove kao što je Zen. Zatim stvori vlastite spinjitzu izazove i bori se sa prijateljima za naslov majstora svih majstora spinjitzua!

Za uzrast: 6 – 14

Broj kockica: 69

70635 Jay – majstor spinjitzua

Osmisli izvanredne trikove spinjitzua sa Plavim Ninjom!

Budi ninja i pokaži svoje trikove spinjitzua sa Jayem! Postavi Plavog Ninju i njegove šurikene u kapsulu, pričvrsti ju na vrtuljak i povuci ispaljivač. Zavrti, zakotrljaj, skoči i nauči sjajne trikove kao što je Preskok. Zatim stvori vlastite spinjitzu izazove i bori se sa prijateljima za naslov najvećeg majstora spinjitzua!

Za uzrast: 6 – 14

Broj kockica: 68

70636 Zane – majstor spinjitzua

Osmisli najbolje trikove spinjitzua sa Ledenim Ninjom!

Pokaži svoje super vještine spinjitzua sa Zaneom! Postavi Ledenog Ninju i njegove šurikene u kapsulu, pričvrsti ju na vrtuljak i povuci ispaljivač. Zavrti, zakotrljaj, skoči i nauči sjajne trikove kao što je Zanošenje. Zatim stvori vlastite spinjitzu izazove i bori se sa prijateljima da vidite tko je vrhovni majstor spinjitzua!

Za uzrast: 6 – 14

Broj kockica: 69

70637 Cole – majstor spinjitzua

Savladaj umjetnost spinjitzua sa Crnim Ninjom!

Dovedi svoje vještine spinjitzua na novu razinu sa Coleom! Postavi Crnog Ninju i njegove šurikene u kapsulu, pričvrsti je na vrtuljak i povuci ispaljivač. Zavrti, zakotrljaj, skoči i nauči super vještine kao što je Nokaut. Zatim stvori vlastite spinjitzu izazove i bori se sa prijateljima kako bi postao legenda spinjitzua!

Za uzrast: 6 – 14

Broj kockica: 73